OM OSS

Synnøve

Eier og frisør

Synnøve har lang erfaring i yrket. Etter mange år som ansatt og eier av tidligere bedrifter både i Moelv og Vingnes, startet hun Hårgaiden i 1990. Hun elsker faget, og utfordringer. Mestrer alt innen yrket. Hun setter service og yrkesstolthet meget høyt, noe hennes arbeid bærer preg av.

Synnøve er pensjonist, men er å se i salongen innimellom.


Monica 

Daglig leder, dame og herrefrisør

Monica har mange års erfaring i faget, og mestrer det meste. Hun er kjent for sin nøyaktighet og passion for faget. Hun jobbet som konsulent for frisørfirmaet Cutrin i over 10 år. Monica er spesielt dyktig på herreklipper, design klipp og farging.

Vær tidlig ute med bestilling, hun har stor kundekrets og mye å gjøre.


  Instagram  @hairby_monalm73

Eline

Dame og herrefrisør

Hun har tatt frisørutdannelsen sin hos oss, og fikk svennebrev som dame og herrefrisør i 2015. Hennes rolige vesen gjør henne til en behagelig frisør. Hun er allsidig innen klipp og farge.  


Instagram   @hairbyelinea

Fariba

Dame og herrefrisør

Hun har vært ansatt siden 1997, og har lang erfaring. Hun mestrer det meste i faget, og har en stor kundekrets. Hennes kunder setter stor pris på hennes gode vesen, og god service.  


Ine

Frisørsvenn

Ine har vært hos oss siden 2007,og har mye erfaring. Hun mestrer alt innen faget, og er en nøyaktig og grundig frisør. hun er også en meget god produktveileder, som er dyktig med sine teoretiske kunnskaper. 

Ine er for tiden i mammapermisjon.


Elin

Negledesigner, vippeterapeut og frisørpraktikant

Vår frisørlærling, negledesigner og vippeterapaut. 

Elin er en meget flink negledesigner og vippeterapeut, som setter god kvalitet høyt på lista. Elin vil også utføre vippeextension hos oss etter hvert

Hun tar også læretiden sin som frisør hos oss, og tar imot kunder.

Elin er en flink frisør, og setter kvalitet høyt.


Instagram   @elinmoenbeauty

Yvonne

Dame og herrefrisør

Yvonne begynte hos oss mai 2019.

Hun tok læretiden sin på Hamar, og svennebrevet tok hun mai 2017.

Yvonne er en nøye og dyktig frisør. Helena

Lærling

Helena begynner hos oss som lærling 15.Juli 2019.

Hun er veldig interessert i faget og vi gleder oss til å gjøre henne til en dyktig frisør. Til og begynne med tar hun ikke netbestilling, da vi ønsker å snakke direkte med kunden for å avgjøre om oppdraget er noe hun kan mestre i forhold til hvor hun står i utdannelsen sin. Vi ønsker at hun er mest mulig trygg på det hun utfører før hun begynner på kunder. Ring salongen eller stikk innom for evnt time hos Helena. 

Velkommen inn i vårt team.