OM OSS

Synnøve

Medeier og frisør

Synnøve har lang erfaring i yrket. Etter mange år som ansatt og eier av tidligere bedrifter både i Moelv og Vingnes, startet hun Hårgaiden i 1990. Hun elsker faget, og utfordringer. Mestrer alt innen yrket. Hun setter service og yrkesstolthet meget høyt, noe hennes arbeid bærer preg av.

Synnøve er pensjonist, men er å se i salongen innimellom.


Monica 

Innehaver, dame og herrefrisør med svennebrev.

Monica har mange års erfaring i faget, og mestrer det meste. Hun er kjent for sin nøyaktighet og passion for faget. Hun jobbet som konsulent for frisørfirmaet Cutrin i over 10 år. Monica er spesielt dyktig på herreklipper, design klipp og farging.

Vær tidlig ute med bestilling, hun har stor kundekrets og mye å gjøre.


  Instagram  @hairby_monalm73

Tyyne-Nikoline

Dame og Herrefrisør

Tyyne begynte som ryddehjelp hos oss, fortsatte som lærling og tok svennebrev i 2017. Etter 3 år i Oslo med nye erfaringer, er hun blitt vår blondekspert. 

Hun er også utrolig dyktig på styling med sin utrolige kreativitet. 

Tyyne er kreativ og med sitt rolige vesen er hun en behagelig frisør, som mestrer det meste i faget.  

Tyyne er tilbake etter mammaperm


Instagram @beautybytyyne


Eline

Medeier og assisterende daglig leder

Dame og herrefrisør med svennebrev

Hun har tatt frisørutdannelsen sin hos oss, og fikk svennebrev som dame og herrefrisør i 2015. Hennes rolige vesen gjør henne til en behagelig frisør. Hun er allsidig innen klipp og farge.

 


Instagram   @hairbyelinea

Ine

Frisør

Ine har vært hos oss siden 2007,og har mye erfaring. Hun mestrer alt innen faget, og er en nøyaktig og grundig frisør. hun er også en meget god produktveileder, som er dyktig med sine teoretiske kunnskaper.