OM OSS

Synnøve

Medeier og frisør

Synnøve har lang erfaring i yrket. Etter mange år som ansatt og eier av tidligere bedrifter både i Moelv og Vingnes, startet hun Hårgaiden i 1990. Hun elsker faget, og utfordringer. Mestrer alt innen yrket. Hun setter service og yrkesstolthet meget høyt, noe hennes arbeid bærer preg av.

Synnøve er pensjonist, men er å se i salongen innimellom.


Monica 

Innehaver, dame og herrefrisør med svennebrev.

Monica har mange års erfaring i faget, og mestrer det meste. Hun er kjent for sin nøyaktighet og passion for faget. Hun jobbet som konsulent for frisørfirmaet Cutrin i over 10 år. Monica er spesielt dyktig på herreklipper, design klipp og farging.

Vær tidlig ute med bestilling, hun har stor kundekrets og mye å gjøre.


  Instagram  @hairby_monalm73

Tyyne-Nikoline

Dame og Herrefrisør

Tyyne begynte som ryddehjelp hos oss, fortsatte som lærling og tok svennebrev i 2017. Etter 3 år i Oslo med nye erfaringer, vender hun nå tilbake til oss. 

Tyyne er kreativ og med sitt rolige vesen er hun en behagelig frisør, som mestrer det meste i faget.  

Tyyne-Nikoline ønskes velkommen tilbake fra 13.Juli 2021


Instagram @beautybytyyne


Eline

Lærlingeansvarlig.

Dame og herrefrisør med svennebrev

Hun har tatt frisørutdannelsen sin hos oss, og fikk svennebrev som dame og herrefrisør i 2015. Hennes rolige vesen gjør henne til en behagelig frisør. Hun er allsidig innen klipp og farge.  


Instagram   @hairbyelinea

Fariba

Dame og herrefrisør med svennebrev

Hun har vært ansatt siden 1997, og har lang erfaring. Hun mestrer det meste i faget, og har en stor kundekrets. Hennes kunder setter stor pris på hennes gode vesen, og god service.  


Ine

Frisør

Ine har vært hos oss siden 2007,og har mye erfaring. Hun mestrer alt innen faget, og er en nøyaktig og grundig frisør. hun er også en meget god produktveileder, som er dyktig med sine teoretiske kunnskaper. 

Ine er tilbake etter mammaperm, og jobber Onsdag, Torsdag, fredag og annenhver Lørdag.