OM OSS

Synnøve

Eier og frisør

Synnøve har lang erfaring i yrket. Etter mange år som ansatt og eier av tidligere bedrifter både i Moelv og Vingnes, startet hun Hårgaiden i 1990. Hun elsker faget, og utfordringer. Mestrer alt innen yrket. Hun setter service og yrkesstolthet meget høyt, noe hennes arbeid bærer preg av.

Synnøve er pensjonist, men er å se i salongen innimellom.


Malene

Dame og herrefrisør

Malene kom til oss i 2016.

Hun tok læretiden sin i Molde.

Malene er spesielt glad i langthårsklipper og foliestriper, men mestrer det meste i faget. Kunder er glad i hennes rolige vesen.


Instagram   @hairbymalene

Monica 

Daglig leder, dame og herrefrisør

Monica har mange års erfaring i faget, og mestrer det meste. Hun er kjent for sin nøyaktighet og passion for faget. Hun jobbet som konsulent for frisørfirmaet Cutrin i over 10 år. Monica er spesielt dyktig på herreklipper, design klipp og farging.

Vær tidlig ute med bestilling, hun har stor kundekrets og mye å gjøre.


  Instagram  @hairby_monalm73

Eline

Dame og herrefrisør

Hun har tatt frisørutdannelsen sin hos oss, og fikk svennebrev som dame og herrefrisør i 2015. Hennes rolige vesen gjør henne til en behagelig frisør. Hun er allsidig innen klipp og farge.  


Instagram   @hairbyelinea

Fariba

Dame og herrefrisør

Hun har vært ansatt siden 1997, og har lang erfaring. Hun mestrer det meste i faget, og har en stor kundekrets. Hennes kunder setter stor pris på hennes gode vesen, og god service.  


Ine

Frisørsvenn

Ine har vært hos oss siden 2007,og har mye erfaring. Hun mestrer alt innen faget, og er en nøyaktig og grundig frisør. hun er også en meget god produktveileder, som er dyktig med sine teoretiske kunnskaper. 


Elin

Negledesigner, vippeterapeut og frisørpraktikant

Vår frisørlærling, negledesigner og vippeterapaut. 

Elin er en meget flink negledesigner og vippeterapeut, som setter god kvalitet høyt på lista. Elin vil også utføre vippeextension hos oss etter hvert

Hun tar også læretiden sin som frisør hos oss, og tar imot kunder.

Elin er en flink frisør, og setter kvalitet høyt.


Instagram   @elinmoenbeauty

Yvonne

Dame og herrefrisør

Yvonne begynte hos oss mai 2019.

Hun tok læretiden sin på Hamar, og svennebrevet tok hun mai 2017.

Yvonne er en nøye og dyktig frisør.